1. 'T KERKEIND                                                                  

Het Kerkeind is de ruimte waar het horecagedeelte zich bevind. Hier kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is er de mogelijkheid om te Darten, Biljarten, TV kijken of Spelletjes te spelen. Dit is de algemene ruimte die in verbinding staat met alle andere zalen. Deze ruimte is niet afzonderlijk af te huren maar wordt indien gewenst gebruikt als u de Hucht afhuurt voor een feestje. 

 


2. 'T MEULENEIND 

De zaal het Meuleneind bevindt zich bij binnenkomst aan de rechterkant. Deze zaal is voorzien van een dansvloer. Door het schuifwandensysteem kan deze zaal in twee aparte ruimtes worden opgedeeld. Zo krijg je Meuleneind A en B. Ruimte A bedraagt 75m² en B 25m². De zaal is ideaal voor grotere bijeenkomsten zoals vergaderingen of meetings. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt voor Yoga en muziek repetities. In het geval van grotere feesten kan de zaal aangesloten worden bij het Kerkeind waardoor het horecagedeelte uitgebreid wordt.   


3. DE MAOSZAOL 

De Maoszaol is het torentje dat je vanaf de dijk kan zien. Het is de eye-catcher van het gebouw en heeft een schitterende uitstraling. Door wederom een schuifwandsysteem kan deze ruimte worden aangesloten bij de Gymzaol hierdoor kan bij grotere feesten waar een podium bij wordt gebruikt in deze zaal het podium komen te staan. Als de schuifwand dicht is is het een halfronde intieme ruimte van 60m². 


4. DE NIJE SCHANS 

De Nije schans is een ruimte waar we onze tweede barruimte hebben geïnstalleerd. Vanaf hier kunnen we gemakkelijk het terras bedienen. De ruimte is daarnaast ook een opslagruimte voor materieel waardoor deze niet te huur is.

 


5. MORTUSSE 

De zaal Mortusse is ideaal voor als u een vergadering of bespreking heeft. Het is een rustige ruimte waarin er weinig afleiding is. Omdat het ook een eindje van het horecagedeelte af ligt heeft u ook geen last van de geluiden die daar vandaan komen. Voor een vergadering kan u vragen voor een presentatiescherm of groot whiteboard. Meestal zijn deze beschikbaar.


6. GREFFELE 

De ruimte Greffele bevind zich boven de zaal 'T Meuleneind. De ruimte wordt permanent gehuurd door de Werkgroep Historisch Alphen aan de Maas (WHAM). Het is een knus aangeklede ruimte dat geschiedenis ademt. Voor als u vragen/informatie heeft over de geschiedenis van ons dorp is dit de plaats waar je moet wezen.


7. DE GYMZAOL

De oudste zaal in het gebouw is de Gymzaol. Deze zaal is nog hetzelfde als toen het originele gebouw werd opgeleverd in de jaren '60. De zaal wordt gewoonlijk gebruikt voor verschillende sporten en schoolgym. Jaarlijks vinden er ook verscheidene feestjes plaats zoals optredens van het smartlappenkoor, de muziekvereniging en carnaval. Het is tevens de grootste zaal in het pand met en oppervlakte van 185m².