Village fair met live muziek - 13 mei

Een kerstmarkt in combinatie met het top2000 café was een duidelijke match. Af en toe moet je dus de keuze nemen om twee successen samen te voegen tot één groter succes... dus ook de Village Fair willen we met iets anders combineren! Loud & Clear heeft vorig jaar tijdens Dijkensport opgetreden op ons vergrootte terras en daar hebben wij achteraf veel positieve geluiden over gehoord. Hoe leuk is het als ze terug zouden komen op ons terras? En dat in combinatie met een gezellige markt...! In de middag van 13 mei kun je vanaf 14:00 de markt aflopen, leuke producten kopen, muziek luisteren én een drankje nuttigen op het terras: allemaal op dezelfde middag! Komt dat zien, komt dat zien...


Wil je je eigen kraampje op de village fair? Dat kan! De kosten, mogelijkheden wat betreft de tafels en de manier waarop je jezelf op kan geven, zijn hetzelfde gebleven als bij de markt op 29 december 2022. Het opbouwen kan vanaf 13:00, zodat we om 14:00 klaar zijn om te openen. Als je meer tijd nodig hebt om op te bouwen, laat het dan even weten door een berichtje te sturen naar 06-51011888. Naar verwachting zal de drukte van de markt rond 17:00/18:00 afgelopen zijn en kan er weer afgebroken worden. Stel dat het toch nog druk blijkt te zijn, mogen jullie je kraampje gewoon wat langer laten staan. Dat is geen probleem!

Kerst-oudjaarsmarkt - 29 december 2022

Na het succes van de vorige Village fair, is de markt onmisbaar tijdens onze kerstweek bij de Hucht. Om het een beetje in kerstsferen te houden, zullen we het dan maar kerstmarkt noemen. Deze zal plaatsvinden op donderdag 29 december vanaf 19:00. Op deze avond kunnen ondernemers, verenigingen en creatieve buurtbewoners zich van hun beste kant laten zien aan het dorp en omgeving. Er zal voor de bezoekers van alles te proeven, shoppen en bekijken zijn! En als afsluiter kan iedereen gezellig blijven hangen in ons Top2000-café in de Hucht! Kom dus vooral langs om de ondernemers van Alphen te ontdekken en sponsoren!


Wil jij als onderneming, stichting, vereniging of als creatieve buurtbewoner mee doen aan de kerstmarkt?


Deelname inclusief één tafel is €10,-. Voor deelname zonder tafel is het €7,50.

Het is mogelijk om meerdere tafels te huren. Per extra tafel komt er €5,- bovenop de €10,-. 

- Deelname zonder tafel €7,50-

- Deelname met 1 tafel €10,-

- Deelname met 2 tafels €15,-

- Deelname met 3 tafels €20,-

- Deelname met 4 tafels €25,-


Er zijn verschillende soorten tafels. Bij aanmelding gaan we uit van een standaardtafel, maar je kunt het aangeven als je een andere wilt:

- Een standaard tafel is 0,80x1,20 m

- Een biertafel is 0,4 x 2,20 m

- Ook is er de mogelijkheid om een statafel te gebruiken.

- Let op, het aantal tafels (en ruimte) is niet eindeloos. Als er een tekort is aan tafels (of ruimte) kan er niet meer aangemeld worden.


Je kunt aanmelden door :

- Een berichtje te sturen naar 06-51011888

- Of een e-mail te sturen naar ellen.verhulsdonck@gmail.com

- Of het aanmeldformulier hieronder in te vullen.

Village Fair - 8 juli 2022


8 Juli was de eerste Village Fair. Met een korte voorbereidingstijd, hebben zich toch 22 deelnemers aangemeld. Hierdoor was er een verscheidenheid aan kraampjes van zelfgemaakte sieraden tot babyspulletjes. Het ijs van Jolo en de zelfgebakken taarten van Sanne waren een groot succes en werden opgesmikkeld in het zonnetje op het terras! Daarnaast was er genoeg kunst te bewonderen en was er een workshop in feng shui. Al met al een super gezellige avond dus en zeker voor herhaling vatbaar. De volgende keer zullen we het wat eerder aankondigen wanneer er een fair komt, dan kunnen we ook meer kraampjes kwijt in ons gebouw. Misschien is er wel de potentie voor een fair in de winter... in kerststemming!